utorok 22. októbra 2013

Na stránke Startovac.cz hľadá podporu ďalšia krásna knižka

Milí kamoši, nie je zvykom, aby Kniholub písal o knižkách, ktoré už každý pozná, pretože sú super. Ale môže to začať byť zvykom. Preto si dnes povieme niečo o krásnej knihe Balada o srdci, ktorá pochádza priamo zo srdca ilustrátorky Petry Hilbert:

Knižka vznikla v roku 2011 a podľa toho, čo o nej hovorí Petra, nie je to žiadny rýchlokvas (nie je, uvidíte!). Obsahuje 17 básničiek a 17 krásnych ilustrácií. Petra Hilbert si knižku vydala sama.v náklade 700 kusov, ktoré sa už rozchytali. Keďže sa knižka často stane srdcovou záležitosťou už na prvý pohľad, je po nej ešte stále dopyt a Petra plánuje znovuvydanie. Rozhodla sa skúsiť vyzbierať finančné prostriedky cez server Startovac.cz, kde i vy môžete na vydanie knižky prispieť, ak sa vám páči. Odmena vám potom príde poštou v podobe knížky, originálnej grafiky alebo iného darčeka.Viac info nájdete priamo na Startovači:
https://www.startovac.cz/projekty/balada-o-srdci-druhe-vydanie/








1 komentár:

  1. Dakujem vam za takuto uzasnu stranku a dufam ze budete motivovany najdlhsie ako sa len da v nej pokracovat. Drzim vam palce a uz som si ju dala medzi svoje oblubene.

    OdpovedaťOdstrániť